četvrtak, 10. prosinca 2015.

Sweater Weather Tag

Već vas je dosta napisalo i objavilo ovaj tag, tako da ja stvarno puno kasnim, haha. Mene je tagala By lepojka kojoj se puno zahvaljujem jer sam baš imala želju odgovoriti na ova pitanja iako nam jesen već brzo odlazi i dolaze Božić i Nova godina,ne mogu vjerovati kako vrijeme leti, k'o ludo.






1. Favorite candle scent?
Nemam baš omiljenu svijeću i iskreno ne koristim ih često jer zaboravim na njih, ali uvijek imam bar jednu u sobi pa je upalim onako kad se sjetim. Volim ugođaj koji pružaju. :) Najdraže su mi s mirisom vanilije, nezamjenjive:)
2. Coffee, tea, or hot chocolate?
Pa da ste me pitali prije 2 mjeseca svakako bih rekla kava, ali sad biram čaj jer njega pijem najčešće, čak i do 3 šalice dnevno, možda jer je zima pa čaj bolje godi :)

3. What’s the best fall memory you have?
Pa nemam baš neka sjećanja na jesen,ja sam s mora pa je ljeto zanimljivije, haha,ali uz jesen me vežu samo topla deka i dobri filmovi :)
4. Which makeup trend do you prefer: dark lips or winged eyeliner?
 Hmm, priznajem da volim jedno i drugo, ali kad bih baš morala birati, rekla bih tamne usne, jer volim tamne ruževe. Najčešće njih kupujem, a i moram priznati da mi najbolje stoje. :P                                           
                                            
                                                                                                izvor

5. Best fragrance for fall?                                                        
Volim parfeme i to one malo jačeg mirisa pogotovo za jesen, ali uvijek letim, uvijek kasnim pa se često zaboravim našpricati. Kad bih birala, trenutno najdraži mi je Hugo Boss -Femme.
6. Favorite Fall meals?
Volim kestene pečene u pećnici, navečer, kombinirane s nekim toplim naptikom i dobrim filmom. :)
7.What is autumn weather like where you live?
Ove godine je lijepo vrijeme, ljeto se čak bilo malo produžilo pa je bilo vruće sve do desetog mjeseca,sad je malo zahladilo i počele su padati temperature, ali nije da mi smeta, nekako sam uvijek više voljela zimu, a ne vrućinu :).
8. Most worn sweater?
Nije da nosim džempere, samo one tanke na kopčanje, pa s nekim majčicom ispod, više sam za kožne i tople zimske jakne. Trenutačno obožavam jednu maslinastu jaknu s kožnim rukavima i krznom koju sam uzela u New Yorkera.
9. Must-have nail polish this fall?
Kraj mene u jesen dolazi u obzir samo tamne boje lakova kao crna,siva,bordo,smeđa i slično, najdraži mi je trenutno sivi Air Flow iz Kozma.

10. Football games or jumping in leaf piles?
Ne radim ništa od toga hehe,ja sam u jesen, već kao što sam gore, napisala samo za filmove i ležarinu :P .

11. Skinny jeans or leggings?
Skinny jeans,definitivno sa dobrim parom čizmica.
12. Combat boots or Uggs?
Vojničke,već sam uzela sebi jedne i super idu uz sve kombinacije:)
13. Is pumpkin spice worth the hype?
Jednom sam probala pitu od bundeve i nisam baš uživala :/
14. Favorite fall TV show?
Što se tiče serija, mogla bih sada nabrajati do sutra koliko sam toga pogledala i što sve gledam, haha, ali trenutačno sam uživljena u Supernatural (Lovci na natprirodno) Već sam na 9.sezoni ;).


15. What songs really gets you into the fall spirit?

Nemam baš pjesmu za jesen ,ali obožavam glazbu i sve žanrove,uvijek su mi slušalice u ušima gdje god da idem, ali kako se bliži Božić stalno pjevušim Train- Shake up Christmas :).



Tagujem:
rotterouge
artofbeauty
littlemakeupguest
loveandbeyondbeauty

Ispričavam se ako je već neka bila tagovana :)

Broj komentara: 6:

Komentiraj i usreći me :)